Després d’un estiu no gaire calorós, avui és el primer dia de d’activitat a ple rendiment!
Hem començat la jornada encenen el forn de llenya i torrant alguns quilos d’ametlles i avellanes, tot esperant que ens arribi la nova collita, que enguany és preveu molt bona. Per anar fent boca us comentem que ja disposem d’orellanes de préssec de Calanda i figues Pajareres d’Extremadura de nova collita. Us anirem informant !
Arròs Marroquí amb fruita seca
Us proposem una recepta molt senzilla, ideal per menjar freda .
Ingredients
375g d’arròs llarg
60g de mantega
½ cullerada de sal
150g amb una barreja de pinyons, avellanes, ametlles i panses sultanes
100g d’orellanes d’albercoc.
Preparació:
1- Remulleu l’arròs amb abundant aigua durant 1 hora .Coleu i netegeu l’arròs a raig d’aixeta .
2- Escampeu l’arròs en una safata durant 30 minuts perquè s’assequi.
3- En una olla gran desfeu ¾ parts de la mantega e incorporeu l’arròs.
4- Afegiu 900ml d’aigua, la sal i porteu-ho a ebullició durant dos minuts , després baixeu el foc al mínim i tapeu l’olla durant 20 minuts fins que absorbeixi tot el líquid.
5- Traieu l’arròs del foc i deixeu-ho reposar durant 10 minuts.
6- En una paella desfeu la mantega restant e incorporeu la barreja de pinyons, avellanes, ametlles i panses sultanes, durant un minut.
7- Incorporeu la fruita seca juntament amb les orellanes d’albercoc a l’arròs.
serviu fred acompanyat d’un rajolí d’oli.
La família de Can Galderic treballem per la cultura, la tradició i el bon servei. Cultura Agrària.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada